Varför köpa ett objekt?

Priset för en kundkontakt varierar beroende på faktorer så som storlek, området och när försäljning ska ske. Du kommer alltid se priset för objektet tydligt i mailet från oss. Det vi alltid garanterar att max 5 mäklare kan köpa samma lead.

 

För att ge ett exempel över en kalkyl för dig som mäklare:

– Under månad 1 köper du 5 stycken leads à 500 kr. Totalt 2500 kr.

– Du går på 5 stycken intag/värderingar och får uppdraget att sälja 1 av dessa

– Du får exempelvis 50 000 SEK i kommission och för detta har du betalat 2500 kr. (=5%)

 

Detta är om du ENDAST får 1 av uppdragen. Förhoppningsvis får du in fler objekt till försäljning och därmed ännu lägre kostnad per uppdrag. Utöver detta får du flera nya kundrelationer att bearbeta i framtiden.

 

Vi kontaktar alltid säljaren innan vi skickar ut förfrågan vilket leder till en hög kvalité av våra leads. Dock kan det säkert förekomma ni säkert ibland köpt enstaka objekt där ni inte anser att säljaren är seriös eller där ni inte får en rimlig chans att presentera er och era tjänster. Införsäljning, hur snabbt säljaren kontaktas, kundens kännedom om er och ert varumärke på orten är faktorer som till stor del påverkar er framgång och respons från kunderna. Dessa faktorer är inget vi kan påverka och införsäljning på respektive kontaktuppgift tar vi inte ansvar för. Vi garanterar att våra kunder är seriösa och verifierade av Oss men kan inte garantera att enskilda aktörer får ett möte på samtliga kontakter de köper.

I de fall då objektet inte håller den kvalité vi utlovat har ni möjlighet att reklamera ert köp.